ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ;

«Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ανακοινώσει τις απαιτούμενες προσλήψεις και αντί να κάνει τα στραβά μάτια σε ρουσφέτια, να αξιοποιήσει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που μπορεί να συνδράμει στο ΕΚΑΒ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το νέο τραγικό περιστατικό στην Πρέβεζα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε: Νέο τραγικό περιστατικό: Πέθανε 55χρονος που μεταφέρθηκε με αγροτικό επειδή άργησε το ασθενοφόρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση ουσιαστικά τις ελλείψεις στο ΕΚΑΒ;

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ένας ακόμη συμπολίτης μας – στην Πρέβεζα αυτή τη φορά – έχασε τη ζωή του στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου ελλείψει ασθενοφόρου.

Είναι ντροπή για ένα πολιτισμένο κράτος, εν έτει 2023, να πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι επειδή δεν υπάρχουν διαθέσιμα ασθενοφόρα να τους μεταφέρουν έγκαιρα σε ένα νοσοκομείο.

Ενώ είχε προηγηθεί σειρά αντίστοιχων τραγικών περιστατικών, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ακούσαμε μόνο αόριστες υποσχέσεις για προσλήψεις στο ΕΚΑΒ χωρίς κανένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Μέχρι τότε, η κυβέρνηση αρκείται στην πρόχειρη λύση των μεικτών κλιμακίων από τον στρατό, την πυροσβεστική και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Την ίδια ώρα, το ieidiseis.gr αποκαλύπτει ότι 112 εκπαιδευμένα άτομα, αντί να βρίσκονται στα ασθενοφόρα, βρίσκονται σε άσχετες με το αντικείμενο τους θέσεις.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ανακοινώσει τις απαιτούμενες προσλήψεις και αντί να κάνει τα στραβά μάτια σε ρουσφέτια, να αξιοποιήσει το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που μπορεί να συνδράμει στο ΕΚΑΒ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί